Безплатна доставка до офис на Спиди при поръчка над 80 лв.
За запитвания и връзка с нас 0888 809 550
Назад до Началната страница

Доставка и плащане

Поръчките се приемат от сайта 24 часа в денонощието, включително в почивните дни и в дните на официалните празници. При финализиране на Вашата поръчка, Вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, начинa на доставка и начина на плащане. След финализирането на поръчката на посочения от Вас телефон ще получите обаждане за потвърждение със същата информация. Потвърждението на поръчки се осъществява от понеделник до петък от 10:30 до 18:00 часа. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите и от Вашия профил.

ЦЕНА ЗА ДОСТАВКА
Case4you.bg е в партньорски отношения с Еконт и Спиди, което дава право на нашите клиенти да се ползват с отстъпка на куриерските услуги. Вие може да избирате дали доставката да бъде до избран от Вас офис на Еконт (6 лв), както и доставка до офис на Спиди (5 лв) и доставка до адрес (6,50 лв)

След потвърждение на поръчката, кейсът Ви ще се изготви и предаде на куриер в рамките на 24-48 часа. След предаване на пратката в офис на Еконт/Спиди, куриерът ще я достави до Вас на следващия ден (изключение прави поръчка направена в събота и неделя и официални празници, както и поръчки до населени места с разнос по график на Спиди).

МЕТОД НА ПЛАЩАНЕ

Клиентите на Case4you.bg могат да избират начина на плащане на своите поръчки. При избор на плащане с кредитна/дебитна карта при завършване на поръчката си се възползвате от отстъпка от 1 лв. от общата сума на поръчката.

При избор на плащане при доставка с Наложен Платеж, автоматично се начислява такса в размер на 1лв към общата сума в количката.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Доставката се заплаща от купувача на продукти от www.case4you.bg, освен ако не е направена поръчка над 80 лв. В този случай разноските за доставката до офис на Спиди се поемат от Case4you.bg

loading...