Информация за доставка

Поръчките се приемат от сайта 24 часа в денонощието, вкл. в почивните дни и в дните на официалните празници. При финализиране на Вашата поръчка, Вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, начинa на доставка и начина на плащане. След финализирането на поръчката на посочения от Вас телефон ще получите потвърждение със същата информация. Потвърждението на поръчки се осъществява от понеделник до петък от 10:00 до 18:00 часа. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите и от Вашия профил.

Case4you.bg е в партньорски отношения с Еконт, което дава право на нашите клиенти да се ползват с 20% отстъпка на куриерските услуги. Вие може да избирате дали доставката да бъде до избран от Вас офис (3,53 лв), или до точен адрес (5,44 лв).

След потвърждение на поръчката, кейсът Ви ще се изготви и предаде на куриер в рамките на 24-48  часа. След предаване на пратката в офис на Еконт, куриерът ще я достави до Вас на следващия ден (изключение прави поръчка направена в събота и неделя и официални празници).

Доставката се заплаща от купувача на продукти от www.case4you.bg, освен ако не е направена поръчка над 59 лв. В този случай разноските за доставката се поемат от Case4you.bg