Как да поръчам ?

За да направите поръчка в сайта на Case4you.bg, трябва да изберете бутона "Поръчай кейс със снимка" от главното меню.

След натискане на бутона "Поръчай кейс със снимка" Ви се зарежда нова страница, в която можете да изберете конкретна категория (Samsung, iPhone, Htc и т.н.) или да разгледате надолу всички модели кейсове, които предлагаме.

За да стартирате поръчката е необходимо да натиснете бутона "Разгледай и поръчай"

Ще Ви се зареди следната страница, в която можете да прочетете по-подробна информация за предлагания кейс и неговите характеристики. В тази страница, за да поръчате е необходимо да прикачите желаната снимка в полето (1)  и да натиснете бутон "Запази" (2), след което е необходимо да натиснете бутона "Добави към количката" (3) .

След натискане на бутон "Добави към количката" ще бъдете прехвърлени в страницата "Състояние на количката", от където може да изтриете избран продукт, да изберете количеството и да видите общата цена. След това следвате стъпките на поръчката.

Първата стъпка от финализиране на поръчката е да въведте личните си данни - имена, адрес за доставка, телефон за връзка и т.н. Системата Ви предлага да използвате данните си от Facebook (1) , ако сте регистрирант вече клиент да се впишете (2), да поръчате като гост (3) (в този случай Вашите данни няма да бъдат запаметени и при следващи поръчки ще се наложи да ги вписвате отново), да се регистрирате като нов клиент (4).

След като въведете необходимите данни, трябва да изберете какъв да бъде метода на доставка : Възможни са 2 опции :

1) До най-близкия за Вас офис на цена от 3,53 лв

2) До точен адрес, който сте вписали по-горе - 5,44 лв.

След като изберете метода на доставка е необходимо да се съгласите с общите условия за електронна търговия (3). Общите условия можете да прочетете чрез натискане на бутона "Прочети условията" (4)

След като се съгласите с общите условия, е необходимо да натиснете бутона за метод на плащане чрез наложен платеж

Системата е запаметила въведените от Вас данни и обобщава поръчката Ви. За да финализирате покупката е необходимо да натиснете зеления бутон "Потвърждавам поръчката"

Вече сте завършили покупката на кейс от Case4you.bg . 

Ако имате затруднения при направата на своята поръчка можете да ни позвъните на телефон : 0888809550 или да ни пишете на имейл office@case4you.bg